Home

Paarden en pony’s

Onderdeel van Majesta is het Huisdieren- en paardencrematorium Rotterdam (Buitendijk), het eerste en daarmee oudste paardencrematorium van Nederland. Wij kunnen daarom ook de crematie van uw overleden paard of pony voor u regelen.

slider-1-1024x426

Paarden

Professionele vervoerservice van paarden door heel Nederland

slider-3-1024x426

Huisdieren- en paardencrematorium in Rotterdam is gespecialiseerd in het vervoer van overleden paarden. Deze service wordt door heel Nederland uitgevoerd, 7 dagen per week. De speciaal hiervoor ingerichte aanhanger beschikt over een hydraulische hijsinrichting, zodat het opladen snel en respectvol kan worden gedaan. Er zijn altijd twee professionele medewerkers bij het laden en het vervoer aanwezig. Deze hebben affiniteit met paarden en zijn zich er ten volle van bewust zijn dat er met uw overleden paard zorgvuldig moet worden omgegaan. De speciale aanhanger wordt na het laden volledig afgesloten, om het dier tijdens de rit naar het crematorium aan het zicht te onttrekken.

Wij kunnen uw paard of pony ook bij leven komen ophalen. Uiteraard is dit alleen mogelijk wanneer het mogelijk is het dier zonder lijden te vervoeren. Het dier kan dan in de paddock bij het crematorium worden ingeslapen. Als u dat wilt kunt u daarbij aanwezig blijven. U kunt hiervoor uw eigen dierenarts laten komen, of, als u dat liever heeft, gebruik maken van de diensten van de dierenarts waarmee wij samewerken voor het euthanaseren van paarden en pony’s. Vaak het is voor het dier minder stressvol om een vreemde dierenarts naast zich te hebben.

U kunt ook u zelf uw paard of pony nog bij leven naar het paardencrematorium in Rotterdam brengen en op het crematorium laten inslapen.

In onderstaand overzicht vindt u de prijzen van crematie van de meest voorkomende paarden en pony’s.

Info paarden 150628

Prijzen per 12 mei 2015, prijswijzigingen voorbehouden.