Home

Paarden en pony’s

Onderdeel van Majesta is het Huisdieren- en paardencrematorium Rotterdam (Buitendijk), het eerste en daarmee oudste paardencrematorium van Nederland. Wij kunnen daarom ook de crematie van uw overleden paard of pony voor u regelen.

slider-1-1024x426

Paarden

Professionele vervoerservice van paarden door heel Nederland

slider-3-1024x426

Huisdieren- en paardencrematorium in Rotterdam is gespecialiseerd in het vervoer van overleden paarden. Deze service wordt door heel Nederland uitgevoerd, 7 dagen per week. De speciaal hiervoor ingerichte aanhanger beschikt over een hydraulische hijsinrichting, zodat het opladen snel en respectvol kan worden gedaan. Er zijn altijd twee professionele medewerkers bij het laden en het vervoer aanwezig. Deze hebben affiniteit met paarden en zijn zich er ten volle van bewust zijn dat er met uw overleden paard zorgvuldig moet worden omgegaan. De speciale aanhanger wordt na het laden volledig afgesloten, om het dier tijdens de rit naar het crematorium aan het zicht te onttrekken.

U kunt ook zelf uw paard of pony nog bij leven naar ons paardencrematorium in Rotterdam brengen. Het dier kan dan in de paddock bij het paardencrematorium ingeslapen. Als u dat wilt kunt u hierbij aanwezig blijven. U kunt hiervoor uw eigen dierenarts laten komen, of, als u dat liever heeft, gebruik maken van de diensten van de dierenarts waarmee het paardencrematorium samenwerkt voor het euthanaseren van paarden en pony’s. Vaak is het voor het dier minder stressvol om een vreemde dierenarts naast zich te hebben.

In onderstaand overzicht vindt u de prijzen van crematie van de meest voorkomende paarden en pony’s.

Info paarden 150628

  • Betalingen dienen te geschieden vóór overdracht van de asresten of vervoer naar de dierenartsenpraktijk,
    tenzij vooraf anders overeengekomen
  • Prijzen per 12 mei 2015, prijswijzigingen voorbehouden.