Home

Klantenervaringen

Een greep uit de reacties die bij onze vestigingen binnen kwamen.

Wij hebben onze Misty laten inslapen en dat deed zo pijn vooral omdat Misty nog maar zo kort ziek was. Verstand en gevoel hebben deze dag veel met elkaar gebotst maar we wisten ook dat Houden van…. ook Loslaten is van ons meisje. Toen we bij jullie aankwamen met onze Misty werden we warm onthaald. We kregen alle tijd om afscheid te nemen van ons meisje en dat was zo goed. Onder het koffie drinken na gepraat en de crematie geregeld en een urn met foto uit gezocht voor onze Misty. Voordat we naar huis gingen hebben zijn we nog even bij ons meisje langs geweest voor de allerlaatste keer. Het laten inslapen van ons meisje deed zo zeer maar de momenten met ons meisje bij jullie hebben ons erg goed gedaan. Zeer tevreden. Dank jullie wel! (vestiging Assen/Smilde)
– Hilbert en Hilda van Zwol

De mensen zijn heel vriendelijk en leven met je mee, begrijpen je verdriet. Het is prettig om te weten dat je diertje liefdevol wordt behandeld nadat hij is gestorven.
– Anita

Beste Ina en Annemie, wij willen u beiden heel hartelijk danken voor de fantastische zorgen van ons hondje FIFI. Wat een service en onthaal ! Chapeau ! Het was beter geregeld dan een humane crematie. In het bijzonder voor Ina , de opbaring, steun en troostende woorden die ze ons gaf bij het verlies van ons hondje FIFI. Merci beaucoup !
– Fam. de Coninck

Ondanks dat het 2e Paasdag was werden we zeer vriendelijk ontvangen en werd er uitgebreid de tijd voor ons genomen. Het is te merken dat de beheerders echte dierenvrienden zijn. Alles was perfect geregeld en we konden echt de tijd nemen om afscheid van onze kat Jip te nemen op onze manier. Ook hebben we veel advies en informatie gekregen.
– Lilian

Wij willen mevrouw mevrouw Ria Mast en de heer Marcel van der Linden bedanken voor de gepaste wijze waarop de gehele crematieprocedure heeft plaats gevonden. Waardig en hartverwarmend!
– Corrie Klaassen en Ed van der Linden, Lelystad (Swifterbant)

Lieve Petra, Wat heb jij ons ontzettend goed aangevoeld, toen wij onze Jack Russel DJ bij jou brachten. Je baarde hem prachtig voor ons op en nam alle tijd voor ons om onze wensen door te spreken. Een dag later zagen wij elkaar weer, dat was de dag van de officiële opening van jullie vestiging Utrecht en mede dank zij jou (en omdat wij door Radio M Utrecht werden geïnterviewd) konden wij op die dag nog een keertje extra afscheid van hem nemen. Vooral onze kinderen, zo verdrietig onze dochter ook op dat moment was, waren hier later erg blij mee. Wat voelde het vertrouwd met jou! Een paar dagen later konden wij de as van DJ ophalen, in een mooi blik, door jou persoonlijk voorzien van een lief roosje en kaartje. Tot de dag van vandaag staat dat blikje (met roosje) nog steeds in onze woonkamer. Het voelt goed om hem hier in huis te hebben. Eén dezer dagen kom ik zeker bij je langs om te kijken naar een blijvende herinnering waar wij een deel van de as van DJ in kunnen bewaren, waarna we zijn as bij onze katten en hamsters zullen begraven. Wij hebben aan dit afscheid een warm gevoel over gehouden, mee dank zij jou en Majesta. Dank je wel daar voor.
– fam. de Wit, Utrecht

Hierbij wil ik Majesta (vestiging Utrecht) bedanken voor de goede en zeer vriendelijke service die ik mocht ervaren in een moeilijke periode, n.l. het wegbrengen en de laatste eer bewijzen aan mijn trouwe viervoeter Dali. Met name medewerkster Petra die dit allemaal mogelijk maakte om mij te steunen en er een waardig moment van te maken. Bedankt Petra en alle lof voor jullie organisatie.
– Peter en Trudy, Utrecht

Wij hebben voor Majesta gekozen omdat zij ons het beste gevoel gaven. We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Majesta, netjes en waardig voor onze lieve huisdieren.
– Marietje en harry Noordhof, Lelystad (Swifterbant)

Beste Ina, Wij willen jou heel hartelijk bedanken voor de mooie verzorging en afhandeling van de crematie van onze Shirly. Zo netjes is alles gegaan en dat geeft ons rust en vrede om alles te verwerken. Dank je wel. Hartelijke groeten
– Tineke de Vries en Sylvia Brunner

Donderdag 26 mei hebben wij onze Jack, de Jack Russell, van bijna 16 jaar moeten laten inslapen. ‘s Middags hebben mijn dochter en schoonzoon Jack naar dierencrematorium Majesta in Rotterdam Ommoord gebracht. Hier zijn zij vriendelijk ontvangen, Jack werd in zijn eigen mandje op een mooie tafel met mooie achtergron gezet en mijn dochter kreeg ruim de tijd om afscheid van hem te nemen en foto’s te maken. Alles op een rustige en goede manier. Ook de urn was netjes uitgezocht en alles is goed doorgesproken en geregeld. Vrijdag 27 mei is Jack individueel gecremeerd en dinsdag 31 mei kon ik de urn ophalen. Ook dit is op een nette en vriendelijke manier gegaan. Het is nooit leuk om afscheid van je huisdier te moeten nemen maar zoals het hier is gegaan zou ik Majesta zeker aanraden.
Mijn beoordeling is dan ook met 5 sterren en jullie verdienen een dikke 9.
– Marianne Stijger – van den Heuvel

Mijn verlies werd erkend en ik ben met veel respect behandeld. Ik kan niet anders zeggen dat dit niet beter had gekund. Heel veel lof voor Petra. Wat is dat een ongelooflijk lieve dame. Ik kon mijn lieve Noemsy met een gerust hart aan haar zorgen overdragen. Dat voelt goed.
– van Burgsteden

Jullie hebben een volstrekt professionele en respectvolle dienst verleend, en hebben ons goed door die moeilijke tijd geholpen. Ik kan jullie niet genoeg bedanken.
– Harko Andriessen, Bovensmilde

Ik wil de vestiging Rotterdam heel hartelijk bedanken voor hun professionele maar ook medelevende optreden toen onze poes plotseling overleed. Wij kregen aan de telefoon al een bijzonder vertrouwd gevoel met de instelling en ook ter plaatse werden wij niet teleurgesteld, ondanks de zakelijk ongunstige dagen met de Pasen. Heel hartelijk bedankt, een goede service als deze heeft ons ongetwijfeld geholpen met het verwerkingsproces van het zo plotseling moeten missen van onze poes.
– Ankie

Petra is een geweldige vrouw die weet wat iemand mee maakt, als je afscheid moet nemen van je dierbare vriend. Zoals zij je ontvangt en intens met je mee leeft en het onmogelijke toch mogelijk maakt, dat is geweldig. Zij heeft een hele bijzondere gave met zowel mens als dier. Wij hebben zo’n intens verdriet, maar de crematie was zo mooi en waardig, dat we het hopelijk toch een plekje kunnen gaan geven.
– Jan en Monique

Beste mensen van Majesta Schagerbrug,
Ik wil jullie van harte bedanken voor de manier waarop jullie mij na het overlijden van Kruimel hebben opgevangen. En voor de respectvolle manier waarop jullie met Kruimel omgingen. De gesprekken met Bianca waren heel prettig. Dat alles maakt het afscheid van je geliefde huisdier nét even lichter, dank daarvoor. Hartelijke groet aan Bianca en Dagmar en een dikke knuffel voor Kay (of Kai?
– Rosemarie van Citters

Petra, hartelijk dank voor de goede zorgen en medeleven, zeker met Poemba. Nadat ik haar bij jou had gebracht wist ik, nu is het goed.
– Thea

Met deze willen wij u nog bedanken voor het mooie gedicht en alle zorgen voor onze Dolly, dit is een herinnering voor ons dat ons goed doet. Bedankt.
– Fam. J. van de Bergen – Scheele

Bedankt voor de goede en nette ophalen, opbaren , cremeren en verzorgen van deze crematie. Chi–Woo was keurig opgebaard alsof ze bij me sliep in betere tijden. Zal het afscheid als een goede herinnering bewaren door de goede zorgen. Nogmaals dank!
– Henk

Het was heel fijn om opgevangen te worden in Roosendaal. We werden gelijk gecondoleerd met het verlies van onze kat. Wat ik heel mooi vond dat we onze kat konden laten opbaren met kaarsjes en het alleen zijn met onze kat. Ik vond het een heel waardig afscheid, had er zeker een goed gevoel bij. Ondanks alles zal het een lege plek zijn, maar alles is goed geregeld. Ik zou zo weer voor deze optie kiezen. Wat kunnen we bij een volgende crematie beter of anders doen? Misschien is het een idee om bij een bepaald dier een gedicht mee te geven en misschien voor in de toekomst een naamplaatje voor op de urn met geboren en overlijden er op.
– Wilma en Michael Harthoorn

Ontroerd was ik toen ik jullie prachtige doosje zag, waarin mijn lieve Sita lag, mooi op een bedje en in een prachtige urn. Ook het roosje en het zo ontroerende gedichtje, wat precies klopte, was heel mooi. Dank u wel voor alles.
– Jan en Corrie van Luik, Axel

Wij zijn heel fijn begeleid met het overlijden van onze Nina. Respect en meelevend om het verlies van een dierbare. Zo hebben wij dat ervaren.
– fam. Koenders, Utrecht

We zijn zeer tevreden. Onze kater Jochie cremeren was niet niets. Voor ons van grote betekenis dus niet geen klein iets. Dit verlies is niet beschrijven, met geen woord. Dankzij u is Jochie weer thuis waar hij hoort. Bedankt!
– fam Muije, Alkmaar (Schagerbrug)

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de respectvolle laatste zorg van Karzan. Ik heb het zeer gewaardeerd hoe jullie er mee omgaan, van het certificaat tot en met het versturen van kaartjes. Bedankt!
– Ria Potze, Ter Apel

Ik heb het heel erg gewaardeerd dat jullie zo begaan waren met mijn kleine schatje. Top.
– Angele Hakkert, Pijnacker

Jullie hebben ons heel fijn geholpen zeg, mijn complimenten!
– Maud Schuyte, Lexmond

Alles wat jullie voor mijn lieve hond gedaan hebben was voortreffelijk. Ik ben zo verrast en tevreden met de service die jullie Prins gegeven hebben. Jullie hebben hem echt de laatste eer bewezen. Ontzettend bedankt.
– Alida Terschoot, Utrecht

de aankomst van mij hondje ukkie en 7 mnd later chico, dat is geweldig gegaan, ze hebben niets veranderd, hij en zij lagen precies zo als ik het had gedaan, het afscheid nemen heb ik in dagen gedaan, niet in een keer, verschillende dagen, ook de mensen die jou ontvangen zijn erg met je begaan, het uit kiezen van een urntje, ze nemen echt de tijd voor je,en horen jou verdriet aan, ze kijken jou niet de deur uit, ze geven jou alle tijd, dat doet je echt goed, met een woord, mvg … een verdrietig baasje
– Yvonne Bouman

Veel verdriet van onze hond Buddy.
Maar O zo geweldig opgevangen door Majesta de Betuwe.
Waardoor het afscheid mooi te noemen was.
Marcel en Conny duizend maal dank voor de fantastische zorg die jullie hebben gegeven.
– Fam. Zijl

Afgelopen week heb ik afscheid moeten nemen van mijn dierbare kater. Omdat het me niet lukte uit de kamer te gaan waar mijn allerbeste vriend lag opgebaard, bracht Angela me een glas water om wat bij te komen en liet me bovendien mijn verhaal doen. Ik kalmeerde wat en sloot uiteindelijk de deur achter me. Dankzij Angela kreeg ik de ruimte die ik nodig had. Dankjewel Angela, bedankt dierencrematorium Majesta Schagerbrug voor het goede zorgen.
– Stefan Stroet

Ik heb voor Majesta gekozen omdat die me het beste gevoel gaf en ik ben zeer tevreden.
– Silvia Oostendien

Zowel het voorgesprek als de verdere afhandeling van het hele proces zijn wij zeer te spreken over !!!!
– J.Dijk

Dank voor jullie steun, tijdens de crematie en daarna. Vol lof hoe het gaat in jullie crematorium. Het was meer dan dier en mens waardig. Hopelijk komen vele baasjes bij jullie met hun geliefde dier. Dit is oprecht steun en medeleven wat jullie geven. dank hiervoor.
– de Rijk

Ik heb voor Majesta gekozen omdat die me het beste gevoel gaf. Goede ontvangst, medeleven respect voor overleden dier en eigenaar.
– Schönhage

Alles was perfect geregeld, dag van overlijden kon de crematie al plaats vinden en de volgende dag mochten we de as al ophalen. Met dank aan Petra voor de liefdevolle en respectvolle wijze waarop zij dit zware afscheid van onze lieveling tot een dierbare herinnering heeft gemaakt! Wat kunnen we bij een volgende crematie beter of anders doen?: Dit was PERFECT !
– Siny van der Velde

Ik heb Petra ervaren als een fantastisch mens met veel respect voor de dieren. Ik heb me rustiger gevoeld nadat ik haar heb gesproken en met veel vertrouwen Ludo overgedragen aan haar zorg.
– Krista

Ik ben zeer tevreden.
– Honders

Persoonlijke benadering, men stemt zich af op de mensen die voor hen staan. Schijnbaar uit de losse pols, maar dat gevoel voor dienstverlening heeft niet iedereen.
– Erica van Strien-Hagens

In een woord geweldig !! Nog bedankt voor de perfecte verzorging.
– Moesbergen

Ze sturen in ieder geval een kaartje, zodat je weet wanneer je huisdier gecremeerd is, dat gebeurt niet vaak, ze zijn gewoon vriendelijk en helpen je met keuzes maken, zoals hoe jij zelf alles wilt, ze luisteren naar je.
– Marceline

Wij hebben onze Misty laten inslapen en dat deed zo pijn vooral omdat Misty nog maar zo kort ziek was. Verstand en gevoel hebben deze dag veel met elkaar gebotst maar we wisten ook dat Houden van…. ook Loslaten is van ons meisje. Toen we bij jullie aankwamen met onze Misty werden we warm onthaald. We kregen alle tijd om afscheid te nemen van ons meisje en dat was zo goed. Onder het koffie drinken na gepraat en de crematie geregeld en een urn met foto uit gezocht voor onze Misty. Voordat we naar huis gingen hebben zijn we nog even bij ons meisje langs geweest voor de allerlaatste keer. Het laten inslapen van ons meisje deed zo zeer maar de momenten met ons meisje bij jullie hebben ons erg goed gedaan. Zeer tevreden. Dank jullie wel! (vestiging Assen/Smilde)
– Hilbert en Hilda van Zwol

Ik had Majesta gekozen omdat zij de laagste prijs hadden. Ik ben zeer tevreden. Reden: correct, behulpzaam, begrip, de tijd geven om afscheid te nemen.
– Greet Sluymers

Majesta Uden was al gesloten, maar het was geen enkel probleem om Puck ‘s avonds na sluitingstijd te komen brengen. Ik kreeg alle gelegenheid om afscheid van haar te nemen. Op mijn verzoek ben ik de volgende dag ge-smst op het moment dat Puck gecremeerd ging worden. Al met al een heel goede service en vriendelijkheid. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.
– Susan van der Zanden

Zo enorm goed opgevangen door de gastvrouw in Utrecht. Zo’n ontzettend fijn gevoel aan over gehouden. Heb het zeer op prijs gesteld dat ik op mijn eigen wijze afscheid heb kunnen nemen van mijn lieve maatje.
– Op verzoek anoniem

Wij zijn zeer tevreden. Goed opgevangen door de medewerker, ze was respectvol voor zowel ons als onze Spike.
– Adrie Kemper

Dank jullie wel voor de goede zorgen, jullie hebben mij zo goed geholpen!
– Arie

Lieve Petra We willen je ontzettend bedanken dat je het allerlaatste wat we voor onze lieve Wicked konden doen zo mooi en respectvol hebt begeleid. Het maakt het afscheid tot een dierbare herinnering!  Liefs – Ernst-jan en Siny